Колишній командир батальйону "Донбас" народний депутат Семен Семенченко заявив, що не був особисто знайомий з убивцею екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова Павлом Паршовим. Той, нагадаємо, 13 місяців служив у цьому формуванні.

В ефірі "24 каналу" Семенченко розповів, що Павла і його спільника Ярослава Левенця брали в "Донбас" підрозділи Нацгвардії в маріупольській частині №3057, куди і входили "Азов" та "Донбас". На той час командиром уже був підполковник Анатолій Вінгородський.

Нардеп також прокоментував чутки стосовно того, що колись він нібито заступився за Левенця.

"У 2016 році я прочитав інформацію комітету звільнення політв'язнів, де говорилося, що ця людина була засуджена за часів Януковича і служить в батальйоні. Я з'ясував через Національну гвардію, що дійсно такий боєць в "Донбасі" є і служить в частині 3057, і перепостив цю інформацію. Згодом також згадав його в інтерв'ю", - розповів Семенченко.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Паршова поховали сьогодні на непримітному кладовищі у Павлограді поряд з могилою діда.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У зв’язку з останніми подіями у Нацгвардії анонсували службові перевірки, аби з’ясувати, яким чином туди міг потрапити кілер російського екс-депутата.