Вдова застреленого у центрі Києва екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, оперна діва Марія Максакова, навіть у жалобі не припиняє концертної діяльності.

Співачка підтвердила, що 31 березня вийде на сцену Українського дому в столиці, як і було заплановано, пишуть російські ЗМІ.

"Вирішили, що я приберу дві веселі пісні і заспіваю цю програму українською мовою в пам'ять про Дениса на дев'ятий день. Він був українцем, помер українцем, і похований він у Києві", - пояснила Максакова.

Мало того, замість вечірньої сукні на оперній діві буде підвінечна.

"У багатьох вибухатиме мозок. Але, думаю, я маю це зробити. Можливо, що я навіть одягну сукню, в якій виходила заміж", - зізналася Марія.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Організатори концерту очікують аншлаг. Впевнені - глядачі повалять до Українського дому. І не лише через любов до творчості Максакової.

"Є таке поняття, як інтерес до персони. Якщо ім'я артиста не сходить з екрану, знаходиться на першій сходинці у пошукових системах і є в новинах, то успіх завжди забезпечений. Незалежно від того, чого вартий артист у професійному плані. Люди йдуть на концерт не заради музики, поезії, а заради причетності до зірки, про яку всі говорять. До цієї трагедії ім'я Марії Максакової могло знати тільки вузьке коло поціновувачів оперного мистецтва. Тепер же про неї говорять навіть далекі від музики люди", - пояснив експерт.

А от на батьківщину, де вона ще відоміша, співачка повертатися не поспішає.

"Я знаю, що вони намагаються мене заманити назад. Але два моменти: по-перше, я зраджу пам'ять Дениса, якщо це зроблю зараз... По-друге, я думаю, що мене обдурять... заманять, відпіарять, як і що їм потрібно, потім помістять у забуття на деякий період, а потім звинуватять за статтею якою-небудь", - вважає Максакова.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вдова Вороненкова відверто прокоментувала вбивство чоловіка.