Дружина загиблого екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова заявила, що не збирається вибудовувати жодних версій щодо його вбивства, тому що вважає це задачею правоохоронних органів.

В інтерв'ю одному із російських видань Марія Максакова зізналася, що попри те, що сталося, відчуває себе у безпеці, адже охоронці не відходять від неї ні на крок.

" Якби так охороняли Дениса, як мене, то все було б гаразд", - додала вона.

Дружина Вороненкова зазначила, що збирається зосередитися на вихованні сина, якому нещодавно виповнилося всього 11 місяців. Замислюватися над тим, хто виступив організатором і замовником злочину, вона не має наміру.

"Це може бути неправильно, але я його вже не поверну, щоб не робила", - вважає Максакова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

37-річна вдова підсумувала, що всі коментарі бабусі вбитого, яка нібито відмовилася "прийняти труну із внуком", вже також не мають жодного значення, більш того – вона має сумніви, що хтось із родичів зміг би опублікувати подібні речі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що досьє на вбивцю Вороненкова опублікував Антон Геращенко на сторінці у соцмережі.