Посольство України в США повідомило про подання проекту "Закону 2017 року про протидію російським ворожим діям" в Палаті представників Конгресу Сполучених Штатів Америки.

Документ приводить у дію зобов'язуючу силу санкцій, які ввели указами президента США проти Росії за військові дії на Донбасі, анексію Криму і втручання російських хакерів у вибори американського президента в 2016 році.

Слід також згадати про важливість положення документа, в якому йдеться про неприпустимість з боку Штатів прибігання до дій, які визнавали би де-юре або де-факто суверенітет Російської Федерації над Кримським півостровом.

Послаблення санкцій проти РФ буде можливо виключно після визнання урядом країни-агресора суверенітету України над Кримом і доведеного виконання нею Мінських домовленостей, зокрема, відновлення контролю східного державного кордону України в зоні конфлікту з РФ.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", США розширили санкції проти Росії.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще