Нове повідомлення про згорілий iPhone 7 Plus надійшло з Китаю. Жінка поставила на зарядку свій iPhone 7 Plus, поклала його на подушку поруч з собою і заснула. Близько двох годин ночі жінка прокинулася і побачила, що її iPhone 7 Plus димить. Вона встигла скинути смартфон на підлогу до того, як той загорівся. Завдяки тому, що жінка вчасно прокинулася, під час інциденту ніхто не постраждав.

iPhone 7 Plus був куплений в березні і до цього з ним не було жодних проблем. Китаянка повернула смартфон в магазин, в якому його купувала, але не отримала ніякої компенсації. Їй повідомили, що спочатку необхідно встановити причину загоряння. На даний момент невідомо яким зарядним пристроєм заряджався даний iPhone.

Зазначимо, що тримати смартфон на підзірядці в ліжку не рекомендується в будь-якому випадку. Велика ймовірність того, що смартфон перегріється і вийде з ладу або може навіть спалахнути.

Дивіться також відео спалення айфона 7 на 10 000 сірниках:

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще