Власник iPhone ледь не загинув уві сні через ураження струмом від зарядки улюбленого гаджета.

Про це повідомляє "The Washington Post".

Вілла Дейла вдарило струмом після того, як він поставив на зарядку смартфон. Чоловік увімкнув зарядне пристрою та ліг спати. Його ланцюжок, що був на шиї торкнувся шнура зарядного пристрою. Прикраса виконала роль провідника, як наслідок, Дейл отримав опіки 3 ступеня.

Фото: washingtonpost.com/

Лікарі запевнили, що чоловіку пощастило, адже після такого він міг загинути.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спеціалісти нагадують, що гаджети слід тримати якнайдалі від свого спального місця, адже останнім часом подібні випадки набирають досить широких масштабів та часто закінчують трагічно.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Samsung планує повернути на ринок смартфон-вибухівку. У крмпанії вирішили, що утилізувати гаджети надто дорого, тому вирішили дати популярним Galaxy Note 7 ще один шанс.