Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відвідав традиційну післяматчеву прес-конференцію, на якій проаналізував гру і результат матчу Хорватія - Україна (1:0):

"Гра складалася з епізодів. Коли в певній фазі гри у суперника була перевага, він її реалізував. А нам це не вдалося зробити. Результат негативний, але з точки зору гри, яку показувала команда і футболісти, у нас є підстави з оптимізмом дивитися в майбутнє.

Іноді нам вдавалося створити певний дискомфорт в найважливішій лінії хорватської команди, іноді - ні. Україна і Хорватія - різні за стилем гри команди. Цей стиль, власне, визначають виконавці. У хорватській збірній є дуже сильні гравці в центрі поля. Ми добре вивчили суперника і знали, що він буде діяти саме так.

Можливо, в перші 20 хвилин ми розгубилися, але потім взяли гру під контроль. Ми грали в наш футбол, моментами вдавалося діяти в манері, яку мені хотілося б бачити у виконанні збірної завжди. Тому і вийшов такий цікавий матч. У певних моментах у збірної Хорватії була перевага в центрі поля, а наша перевага, як ми і розраховували, було на флангах.

Я все життя в футболі і знаю, що неможливо перемагати завжди. Але і програвати можна по-різному. Ця поразка неприємна, але ми рухаємося вперед" - сказав Шевченко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що в наступному, 6-му турі відбору на ЧС, Україна зіграє на виїзді проти Фінляндії. Зустріч відбудеться 11-го червня.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Туреччина без проблем здолала Фінляндію, Ісландія перемогла Косово.