Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився думками щодо поразки Володимира Кличка від Ентоні Джошуа в бою за титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Наставник української національної команди на емоціях після бою ледь не зарахував Кличка до футболістів, але заявив, що гордий за українського боксера та його легендарний внесок в історію світового боксу.

- По-перше, таку кар'єру, яка була у Володі, неможливо назвати ніколи кінцем. Тому що те, що він зробив, завжди буде залишатися в історії фут... боксу. Володя - це легенда. Легенда всього світового боксу. Він ще раз продемонстрував це сьогодні. Бої можна вигравати, можна програвати. Але так, як він сьогодні провів цей бій, яку форму він показав - я тільки можу пишатися ним, - сказав Шевченко.

Відео з коментарем тренера збірної України на сторінці в Facebook виклала прес-секретар мера Києва Оксана Зінов'єва.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Дивіться відео найкращих моментів бою Кличко - Джошуа

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа готовий провести бій-реванш з Кличком.

Фото: Getty Images