Британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка, нокаутувавши українця в 11 раунді. Це був захоплюючий, видовищний і дуже напружений поєдинок, але переміг сильніший.

Причини поразки Володимира Кличка:

  • Вік Володимира. Ентоні Джошуа на 13 років молодший за Кличка, і це його перевага. З віком приходить досвід, але в боксі перемагає молодість і сила. Вік в першу чергу відбирає швидкість, реакцію і рефлекси, хоча Володимир і продемонстрував відмінну фізичну форму і витривалість.
  • Кличко був обережний і недостатньо агресивний. Після нокдауну Джошуа в шостому раунді треба було агресивніше діяти і не давати йому прийти в себе. Але Володимир вичікував, давав можливість Джошуа атакувати.
  • Джошуа зараз знаходиться на піку своєї кар'єри, він в тонусі, атлетичний і дуже сильний. Кличко не бився з листопада 2015 року (18 місяців), а Джошуа за цей період провів чотири бої.
  • Джошуа амбітний і дуже впевнений у собі боксер, і в бою з Кличком він показав справжній бійцівський характер. Він зумів зібратися і відновитися після нокдауну, і піти в атаку. Він прийняв рішення йти вперед в чемпіонських раундах, і переміг. Джошуа проявив себе як справжній чемпіон і довів всьому світу, чого вартий.

Нагадаємо, Джошуа сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче.

Після бою президент України Петро Порошенко підтримав Кличка, а Володимир зізнався, що думав, що Джошуа не підніметься після нокдауну.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Знай.ua зібрав найкращі фото бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто вигравав за очками перед зупинкою бою.

Фото – Getty Images