Голлівудський актор Бред Пітт, нарешті, відверто зізнався, що зруйнувало його 12-річні стосунки з Анджеліною Джолі.

Виявляється, справа зовсім не у зрадах і жорстокому поводженні з дітьми. Всьому виною зелений змій. Про це актор розповів журналісту журналу GQ Style.

"У нас є виноробня. Мені дуже подобалося насолоджуватися її продукцією, але у певний момент довелося схаменутися. Чесне слово, я міг пити, як росіянин під столом із горілкою. Був професіоналом. У мене з'явилася родина, і ​​я зав'язав із багатьма звичками, крім пияцтва. З кінця навчання в коледжі не можу згадати дня, коли не вживав алкоголь. Я багато пив, і це стало проблемою", - розповів Пітт.

За словами Бреда, спочатку він відчайдушно намагався повернути кохану жінку, проте з часом прийшло розуміння.

"Моїм першим бажанням було спробувати зберегти ці стосунки, але потім я згадав відому фразу: "Якщо любиш - відпусти". Тепер я знаю, що це означає. Це означає любити, але без почуття власності - і нічого не чекати взамін", - пояснив актор.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Що стосується дітей, то Пітт і Джолі "склали зброю" і припинили боротьбу за одноосібну опіку.

"Я відмовився від цієї ідеї і, на щастя, моя колишня дружина із цим згодна. Це негативно впливає на дітей, у яких зруйнувалася родина. Ми маємо проявляти велику обережність і делікатність у цьому питанні", - зазначив Бред.

А ще актор зізнався, що успішна голлівудська кар'єра заважала йому бути хорошим батьком. Однак тепер він готовий працювати над собою.

"Коли я був занурений у роботу з головою, я не чув своїх дітей. Я хочу стати кращим. Я зобов'язаний стати кращим для моїх дітей. Я повинен показати їм ще один приклад. І поки я собою незадоволений", - зізнався артист.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", охлялий Бред Пітт прикрасив три обкладинки GQ.