Український президент Петро Порошенко не підписував указ про припинення громадянства народного депутата Андрія Артеменка.

За словами депутата від фракції Блоку Петра Порошенка Валерія Пацкана, комісія з питань громадянства не розглядала питання Артеменка.

"Була комісія минулого тижня з питань громадянства, де не розглядали питання пана Артеменка. Він також звернувся до мене як до члена комісії з листом. Але відповіді у мене поки немає", - сказав депутат в ефірі українського каналу.

Він пояснив, що остаточно це питання можна буде вирішити після засідання комісії. Депутат також зазначив, що питання подвійного громадянства потрібно обов'язково вирішити на законодавчому рівні, шляхом внесення правок до закону.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що народний депутат Андрій Артеменко, автор проекту по "оренді Криму", спростував інформацію про те, що його позбавили українського громадянства. Він уточнив, що зможе дати остаточну відповідь про своє громадянство тільки після того, як отримає офіційну відповідь від Адміністрації президента на відповідний запит.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще