У понеділок, 1 травня, будівельники скандального ТРЦ "Оазис" на "Героїв Дніпра" приступили до руйнування двох переходів, що ведуть всередину кола з входами і виходами з метро.

Про це повідомили автори порталу "Моя Оболонь".

Журналісти припускають, що переходи вирішили розширити для подальшого облаштування у них стаціонарних торгових точок, що працювали там і раніше.

"Логічно, що розмістити торгові ряди саме на першому поверсі ТРЦ – найбільш вигідний варіант, оскільки там ходитимуть тисячі людей, що зайти і вийти з метро", - сказано в публікації.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, столична влада тимчасово обмежила рух на двох кругових розв'язках в районі станції метро "Героїв Дніпра".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З 28 квітня до 7 липня закриють проїзд на колі у напрямку до проспекту Героїв Сталінграда до вулиці Маршала Тимошенко. На цей же період на розв'язці біля станції метро "Героїв Дніпра" виїзд у сторону Богатирської буде можливий лише з другої і третьої смуг.

Крім того, з 8 липня до 15 вересня повністю закриють проїзд по круговій розв'язці в сторону вулиць Богатирської і Північної.