Український співак, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, який неодноразово давав концерти у прифронтовій зоні, поділився враженнями від зустрічі із українськими військовими.

Про це повідомляє Politeka.

Музикант зізнався, що доводилося виступати в зовсім незвичних, як для артиста умовах, адже сценою на передовій могла слугувати хіба що вантажівка, на якій приїхали учасники "ВВ".

За його словами, доводилося неодноразово грати не тільки в окупованих містах, а й просто у військових частинах.

Втім, найбільше співака вразило ставлення до нього з боку бійців АТО. Одного разу, щоб захистити від можливих поранень, капітан не вагаючись віддав Олегу власний бронежилет.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" Я стою в касці, бронежилеті, а він сам в кепочці", - згадує музикант.

Лідер "ВВ" додав, що помітив суттєву різницю між мешканцями мирних та окупованих територій. Більшість тих, хто з певних причин не зміг вчасно виїхати – переважно пенсіонери, завжди були дуже засмучені, бо, на думку співака, втратили надію.

" Вони дуже сильно відрізняються від тих людей, які з нашої території. У них такі згаслі погляди, в очах безнадія", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що окупанти двічі намагалися викрасти українську співачку Анастасію Приходько.