Фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка висловив думку, що пропаганду вигаданого миру, нав'язаного Росією, українці можуть побороти виключно власним інтелектом.

Відповідний ролик опублікований на каналі в YouTube.

За його словами, низький рівень самосвідомості та нерозуміння реального стану речей зіграли злий жарт із українським народом, що згодом успішно використав агресор.

Музикант вважає, що передусім кожному громадянину потрібно мати власну чітку позицію і працювати над "підвищенням IQ".

"Люди не усвідомлюють, що відбувається", - додав він.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олег Скрипка заявив, що Україна має всі шансі повернути анексований Росією Крим, але для цього потрібно багато працювати над тим, щоб "зробити державу сильнішою". Він запевнив, що залишити півострів під контролем агресора не можна, але цим повинні займатися відповідні органи.