У Маріуполі міліція вилучила у місцевого жителя бойову гранату і патрони, які він отримав у подарунок на день народження. Чоловік залишив "презенти" у себе на випадок самооборони.

Про це розповіли в УМВС Маріуполя.

Маріуполець довгий час зберігав боєприпас у себе вдома, проте вирішив переховати вибухонебезпечний предмет в покинутому будинку в Іллічівському районі, розповіли в УМВС.

Читайте також: У сумських волонтерів виявили схованку з гранатами

"Граната була упакована в пакет і надійно захована від сторонніх очей. При проведенні огляду також виявили і вилучили патрони калібром 5,45 мм. З усіма предметами зараз працюють експерти. Підслідний провину не заперечує. Пояснює, що в 2014 році боєприпас отримав як подарунока на день народження і зберігав з метою самооборони. Патрони йому також передали для особистого користування ", - розповіли міліціонери.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За незаконне зберігання боєприпасів маріупольцю закидають до 7 років в'язниці.