Начальник головного управління МЗС Харківської області Анатолій Дмитрієв, коментуючи підписаний наказ про ліквідацію міського управління ДАІ, повідомив, що на їхню зміну у жовтні вийдуть поліцейські нової патрульної служби.

"У нас уже навчається 210 поліцейських, ще триста – найближчим часом почнуть навчання. У них дуже високий потенціал: з 210, тих що навчаються, 160 з вищою освітою. Люди горять бажанням іти працювати, боротися з корупцією", − розповів Анатолій Дмитрієв, пише Радіо Свобода.

Молодим хлопцям, які працювали в системі ДАІ, буде запропоновано пройти тести, відбір до нової поліцейської патрульної служби.

Читайте також: У Харкові ліквідували ДАІ

"Той, хто пройде відбір, детектор брехні, ми ж знаємо, що є частина співробітників міліції, які на автошляхах беруть хабарі – люди дають, вони беруть, то якщо вони будуть готові прийняти нові умови служби, то їх приймуть на роботу поліцейського", − підкреслив очільник міліції Харківщини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Згідно з відповідним наказом про ліквідацію ДАІ Харкова 90 працівників відділу Державтоінспекції з обслуговування міста виведені поза штат.