Правоохоронці затримали озброєного автоматом Калашникова солдата, який втік з караулу при охороні будівлі Міноборони в Києві.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

"23 липня під час проведення розшукових заходів ввечері в Київській області в Тетіївському районі військовослужбовця було затримано. Зброя і бойові патрони вилучені", - сказано в повідомленні.

"24-річний солдат разом з іншими товаришами по службі однієї з військових частин мав заступити на караул з охорони об'єктів Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України. Проте вночі 19 липня, під час видачі зброї, він приховав один автомат з яким незабаром і зник", - нагадали у відомстві.

Читайте також: Бойовики все частіше стають дезертирами - штаб АТО

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Наразі солдат-дезертир знаходиться на гауптвахті Центрального управління Військової служби правопорядку.

Проводяться першочергові слідчі дії. Військовою прокуратурою готується клопотання про обрання запобіжного заходу - утримання під вартою.

Нагадаємо, 19 липня, перебуваючи в караулі з охорони Міністерства оборони України, втік солдат строкової служби Збройних сил Руслан Яковлєв.