Ужгородські активісти зафіксували порушення правил дорожнього руху Головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем. Авто Москаля було припарковано прямісенько на пішохідному переході.

Про це інформує місцеве видання Mukachevo.net.

Очевидці правопорушень виклали фото неправильного паркування Москаля в центрі Ужгорода в інтернет. За словами активістів, ці фото були зняті вчора ввечері о 18:30 на перехресті вулиць Корятовича та Волошина.

Автомобіль марки Volkswagen Passat B8 з номерними знаками АА 4477 СК, припаркований в недозволеному місці, під час старту набору до лав нової патрульної поліції Закарпаття стояв під будівлею Закарпатської ОДА. Тоді Геннадій Москаль сам зізнався журналістам, що саме він користується цією машиною.

Зазначимо, що ця модель авто в Україні почала продаватися зовсім недавно і коштує від 29 тисяч до 41 тисячі доларів.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

А ось ужгородська міліція факт правопорушення Главою Закарпатської ОДА заперечує. В обласному управлінні Міністерства внутрішніх справ заявили, що машина Вовче не належить Москалю.

"За даним фактом була проведена перевірка. З'ясувалося, що зображений на фото автомобіль Volkswagen Passat в автопарку Закарпатської облдержадміністрації не вважається", - написано у повідомленні МВС.

За останньою інформацією, глава ОДА перебував на робочому місці весь день і нікуди не виїжджав. У відомстві також зазначили, що Геннадій Москаль взагалі не має водійського посвідчення і ніколи не водив автомобіль.

Читайте також: Контрабанда сигарет на Закарпатті майже зупинена – Москаль

Нагадаємо, що у свій перший робочий день новий очільник Закарпаття зарекомендував себе досить непогано, з самого ранку опинившись на місці конфлікту через нібито незаконні дії з приватизації магазину "Корзо". Тоді місцеві мешканці залишилися дуже задоволені обіцянками Москаля розібратися з проблемою.