Троє сімнадцятирічних хмельницьких підлітків вбили таксиста цеглою, щоб продати його машину. Труп чоловіка співробітники міліції виловили з Південного Бугу.

Про це повідомили в секторі зв'язків з громадськістю Миколаївського обласного управління Міністерства внутрішніх справ.

Молоді хлопці приїхали до міста Вознесенськ на святкування закінчення навчання. У них не вистачало грошей на відпочинок, тому ідея вбити таксиста і продати його авто на запчастини здалася їм вирішенням проблеми.

Читайте також: У Києві від пострілів в голову помер отець Роман (відео)

Піймавши таксі у Вознесенську, підлітки поїхали за межі міста. По дорозі вони змусили водія похилого віку зупинити автомобіль і вдарили цеглою. Переконавшись, що чоловік мертвий, зловмисники викинули труп у річку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Працівники Державтоінспекції спробували зупинити викрадене авто на посту, але хлопці не зупинилися. При вигляді міліціонерів компанія вискочила з машини і кинулася врозсип. Вони попрямували до Миколаєва. Затримати їх вдалося трохи пізніше.