До черговим Переяслав-Хмельницького міськвідділу міліції звернулася 75-річна жінка зі скаргою на те, що невідомий пробрався в її будинок, розгромив там все і вкрав тюнер.

Про це повідомили в міліції Київщини.

Правоохоронці виїхали на місце події і схопили злочинця по гарячих слідах. Виявилося, що це 41-річний киянин, у якого вже виникали проблеми з законом.

Крім викрадення тюнера, чоловіка обґрунтовано підозрюють ще в трьох крадіжках.

Зухвалий зловмисник без побоювань нападав на жінок серед білого дня, і виривав коштовності - золоті ланцюжки та каблучки, застосувавши грубу силу. На одну зі своїх жертв злодій напав в під'їзді її будинку і відібрав у неї мобільний телефон та золоті вироби.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Міліція показала фото чоловіка, який викрав 250 тис грн з сейфа Iveco

Співробітники міліції виявили награбоване вдома у зловмисника.

Правоохоронці відкрили проти злодія кримінальне провадження за статтею "грабіж" і "крадіжка" кримінального кодексу. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Зараз вирішують питання про вибір запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.