Більше 500 тисяч українців отримали нові біометричні закордоні паспорти.

З початку року було оформлено 508 тисяч біометричних документів для виїзду за кордон. Про це повідомляє "Українські Новини" із посиланням на начальника прес-служби Міграційної служби Сергія Гунько.

"Станом на вчора, 30 липня оформлено 508 246 біометричних паспортів", - сказав Гунько. За його словами, з початку 2015 року в цілому, закордонних паспортів з чіпами та без нього, тобто звичайні закордонного паспорта нового зразка, отримали більше 1,2 млн людей в Україні.

Раніше, в квітні цього року Міграційна служба заявляла про те, що оформленні 230 тис. біометричних закордонних паспортів.

Читайте также: Уряд виділив 50 млн гривень на виготовлення карток українця

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

До речі, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і глава МЗС Павло Клімкин повідомляли про те, що в 2016-му році в Україні почнуть видавати внутрішні паспорти нового зразка. Паперові документи замінять пластиковими. Такий крок необхідний для вступ нашої країни до ЄС і це відкриє нам дорогу до безвізового режиму з Європою.