Пересувну лазню подарували для бійців 13-го батальйону 95-ї аеромобільної бригади ЗСУ, які захищають територіальну цілісність держави від російський терористів.

Подарунок напередодні дня ПДВ військовим зробив благодійний фонд родини Розенблат, передає news.dks.com.ua.

Лазня розрахована на чотирьох людей і має невеличку кімнату відпочинку, щоб там можна було переодягнутися та залишити речі.

Як з'ясувалося, це перша польова лазня, яка з'явилася у підрозділу. Про це розповів начальник штабу Ілля Федоренко. А купили її за кошти, якими скинулися житомирські депутати.Ще дві лазні подарують у інші підрозділи.

Читайте також: Волонтери доправили на передову новітню систему керування вогнем Як ми писали раніше, Канада подарувала на АТО військовий мобільний госпіталь. Він повністю відповідає вимогам по військово-медичному забезпеченню.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще