На території авіаційного заводу ім. Антонова в Києві провели перше спільне тренування Нацгвардії та інших силових структур України. Бійці готуються до військового параду на День Незалежності України.

У підготовці брали участь 300 військових, серед яких курсанти Національної Академії НГУ та особовий склад батальйону почесної варти.

Бійці продемонстрували чеканку кроку і високий рівень стройпідготовки.

"Вже більше тижня, щодня, з парадними розрахунками гвардії проводитять не менше 6 годин стройової підготовки під керівництвом досвідчених офіцерів. І як результат, обидва підрозділи отримали високі оцінки від керівника заходу, першого заступника начальника Генштабу ЗСУ генерал-полковника Геннадія Воробйова, і в загальній оцінці посіли перше місце за всіма критеріями", - повідомили в прес-службі Нацгвардії на офіційній сторінці в Facebook.

Читайте також: Українці віддали на армію більше чотирьох мільярдів податків

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

При цьому генерал-майор Олег Гарчу подякував усім присутнім військовослужбовців за старанний підхід до заходу.

"Ваша підготовка є зразком для інших. Але нам не можна зупинятися на досягнутому, від нас чекають бездоганної показу, давайте зробимо це",- звернувся до військових Гарчу.

Нагадаємо, парад, приурочений до Дня Незалежності України пройде 24 серпня на головній вулиці країни - Хрещатику.