Російський актор Валентин Гафт прокоментував своє потрапляння до "білого списку" зарубіжних артистів Міністерства культури України.

Гафт воліє бути в "чорному списку". Про це він сказав в інтерв'ю Комсомольській правді.

"Я - в "білому списку", яке щастя! Нехай навіть у мене вільний в'їзд в Україну, я не збираюся туди їхати. Вже краще відправте мене в "чорний список". У цьому списку сьогодні опинитися цікавіше", - сказав актор.

На думку Гафта, те, що зараз відбувається між Україною і Росією, - це знищення нашого майбутнього.

Читайте також: Мінкульт назвав 14 прізвищ росіян, які загрожують нацбезпеці України

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Важко буде повернутися до того часу, коли ми один одним захоплювалися. Це прикро. Тим більше, що український народ і культура приголомшливої ​​краси. Як співають в Україні, як відчувають музику!", - додав він.

Нагадаємо, 30 липня Мінкульт оприлюднив "білий список" діячів культури, які засудили агресію Росії проти України, в який увійшли 34 людини. Список буде доповнюватися в міру надходження нової інформації.