МЗС України просить співвітчизників не наближатися до турецьких адміністративних, військових і поліцейських об'єктах через загрозу теракту.

З таким проханням до подорожуючих в Туреччині громадян України звернулися в Генеральному консульстві України в Стамбулі.

Останнім часом в Туреччині почастішали випадки терактів, через які гинуть люди. У зв'язку з цим МЗС України рекомендує співвітчизникам, які перебувають в Туреччині, уникати місць, які можуть піддатися терористичним нападам - ​​адміністративних, військових і поліцейських установ, а також місць з великим скупченням людей.

Читайте також: На королеву Британії готують замах – ЗМІ

"У зв'язку з недавніми терористичними актами в Туреччині, зокрема в місті Стамбул, просимо посилити пильність при відвідуванні багатолюдних громадських місць та об'єктів транспортної інфраструктури", - зазначили в повідомленні Генерального консульства України в Стамбулі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію, негайно звертайтеся в Генконсульство України в Стамбулі за телефоном +90 533 612 55 77 або надсилайте інформацію про інцидент на сторінку установи в Facebook.