Британські джихадисти під керівництвом "Ісламської держави" готують замах на королеву Британії Єлизавету ІІ.

Це може статися під час святкування 70-ї річниці перемоги над Японією, повідомляє британське видання Mail on Sunday з посиланням на власні джерела.

Як зазначається, наступної суботи терористи планують підірвати бомбу під час заходів у центрі Лондона з нагоди 70-ї річниці Другої світової війни. Вибуховий пристрій терористи планують подібний до того, що використовувався під час теракту на марафоні у Бостоні в 2013 році. Нагадаємо, тоді загинуло три людини і понад 260 отримали поранення.

Під загрозою й інші члени королівської родини та британського уряду, повідомляє видання. На заході будуть присутні принц Чарльз, прем'єр-міністр Девід Кемерон, урядовці та більше тисячі ветеранів кампанії на Далекому Сході.

Читайте також: США передадуть Туреччині шість винищувачів для боротьби з ІДІЛ

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хоча королеві надходили погрози та її попередили про можливий замах, однак вона висловила твердий намір бути присутньою на урочистостях, пише "Європейська правда".

Наразі поліція, а також розвідка МІ-5 роблять все можливе, щоб зірвати плани бойовиків.