Станом на сьогоднішній ранок ситуація з пожежею на території комплексу лісового господарства "Чорнобильська пуща" в Зоні відчуження контролюється, гасіння триває.

Про це повідомили в прес-службі ГСЧС.

"Протягом 12 серпня продовжувалося гасіння лісової пожежі, що виникла дев'ятого серпня на території комплексу лісового господарства "Чорнобильська пуща ". Полум'я виникло в Зоні відчуження і обов'язкового відселення між колишніми селами Буда Варовичі і Ковшилівка на площі близько 60 га окремими осередками", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вибух пролунав в одному з районів Москви (фото, відео)

До гасіння пожежі залучено 164 людини і 46 одиниц техніки. У тому числі від ГСЧС 74 людини особового складу, 14 одиниць техніки, два пожежних літаки і гелікоптер. На гасіння пожежі літаками ГСЧС здійснено шість скидів води.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще