На пляжі в селищі міського типу Лазурне, що в Херсонській області, люди спостерігають незвичайну картину. Священик ходить по березі моря і збирає пожертви у відпочиваючих.

Деякі люди обурюються і кажуть, що він роздає хрестики та іконки за гроші. Вони зазначають, що бачили як продають рибу, креветки і багато іншого, але з таким стикаються вперше. Люди вважають, що це не правильно, а у багатьох відпочиваючих це викликає шок.

Однак жителі містечка підкреслюють, що він справжній батюшка і вже не перший рік ходить по пляжу.

"Я сам з Лазурного і скажу вам, що це єдиний батюшка у якого немає прайса на послуги. Скільки людина може дати, а якщо ні, то й зовсім не бере грошей", - повідомляє "Знай" один з жителів.

Вони кажуть, що він нікому нічого не продає. Тим, хто дав пожертву для церкви, він на знак подяки дає хрестик або іконку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Читайте аткож: Митрополита в Білорусі зустрічали доріжкою встеленою живими квітами (фото)

Жителі містечка активно захищають священика.

"І зайшли б ви в церкву в Лазурному і подивилися, в якому вона стані!!! І те, що завдяки йому побудували вже як мінімум дві церкви, а всі критикують і обзивають "хрестики продає", гроші він не собі бере, на церкву людина збирає!"- Наголошують жителі містечка.

Вони кажуть, що він їздить не на дорогих позашляховиках. У нього є "Жигулі 2101" і користується він нею більше 15 років. Також відзначають, що живе священик скромно, без "плазмових телевізорів і комп'ютерів".