Львівські активісти 12 серпня виявили на одній з доріг Червоноградського району комерційного директора державного підприємства "Львіввугілля" Дмитра Васильєва. Він був за кермом службового автомобіля у п'яному вигляді.

Про це повідомляє місцеве видання "СокальINFO".

Васильєв погано тримався на ногах. Під час спілкування з журналістами та працівниками Державтоінспекції він показував непристойні жести. Також директор кричав "Фак вам з Донецька", через кожне слово вживав нецензурну лексику. Зазначається, що Васильєв визнав свою провину. Однак його дуже дратувала наявність численних відеокамер.

Читайте також: Депутата Київради затримали п'яного за кермом

У Червоноградській лікарні йому провели експертизу. За результатами освідчення визначили, що у його крові наявний алкоголь у розмірі 1,1 проміле.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Видання звернулася до керівництва держпідприємства "Львіввугілля" з приводу цього інциденту. Там повідомили, що питання прийняття заходів до Дмитра Васильєва перебуває на розгляді керівництва.