Вища освіта найдешевше коштує в Університеті Варшави. Вартість річного навчання, враховуючи проживання, прожитковий мінімум і перельоти на батьківщину, становить 5 865 євро.

Такі результати отримала транснаціональна компанія HSBC, що провела дослідження цін навчання у вузах Європи, повідомляє Новое время з посиланям на британське видання The Guardian.

8019 євро коштує навчання в університет Лісабона, він на другому місці.

Глава закордонного відділу HSBC Британія Олівер Кук говорить, що в Європі останнім часом все популярніше навчання закордоном.

"Коли студенти починають шукати варіанти навчання за кордоном, варто переглянути всі доступні гранти та програми обміну, а також валютні курси, щоб краще розуміти, як поводитися зі своїми грошима вдома і за кордоном", - радить Кук.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Читайте також: Школярі зможуть безкоштовно скачати підручники в інтернеті

До п'ятірки також увійшли Босфорський університет Стамбула, Вільний університет Берліна і Гранадський університет в Іспанії.