У столичному районі Голосієво почалася справжня війна в одному з будинків через утеплення квартир. Виявляється один з жителів вирішив утеплювати квартиру. Але решта жителів були проти "латочки" на красивому фасаді новенького будинку.

У групі в Facebook розгорілися баталії, що жителі проти того, щоб спотворювали їх будинок. Декілька тижнів битва продовжувалася на просторах Мережі, але потім вона виплеснулася назовні. Незгодні мешканці будинку зібрали три тисячі гривень і найняли майстрів, щоб зняли утеплювач зі стін. Про це повідомляє співтовариство в соціальній мережі "Типове Голосієво – Київ".

Тепер інтернет співтовариство розділилося на два табори – ті, хто "за" ініціативу жителів будинку, і ті, хто "за" утеплення фасаду без дозволу сусідів.

"Ну і чим пишатися? Мені погано, хай сусідові буде теж погано", - написала Тетяна Оніщенко. Багато хто також вважає, мовляв, сусіди просто через заздрість зняли утеплювач.

Читайте також: "Більшість киян не зможуть потрапити в нові райради" - експерт

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте інші вважають, що квартира належить власникові, але фасад всім жителям будинку. І спотворювати новенькі стіни шоколадно кольору не згодні. "Ці одиничні утеплення - це візуальна образа. Гаразд, коли це хрущовки і панельки - їх потворність нічим не зіпсувати, та й кольором не так виділяється, а тут будинок-то симпатичний, його якщо утеплювати, то всім стояком, і декорувати відповідно", - парирує Ярослав Шакула.