Президент Петро Порошенко відвідає церемонію поховання українських військових в київському парку Слави напередодні Дня незалежності.

Як повідомляють Українські новини, 23 серпня у парку поховають загиблого в антитерористичній операції невідомого солдата, а також проведуть обряд перепоховання невідомого солдата Другої світової війни.

Цю інформацію підтвердив заступник глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко.

"За участю Президента і керівництва країни відбудеться перепоховання останків героя-учасника Другої світової війни, невідомого солдата, а також останків невідомого солдата, знайденого на Донбасі", - сказав він.

За його словами, капсули з останками двох загиблих воїнів будуть розташовуватися на Алеї Слави біля постаменту Вічного вогню.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: У Запоріжжі поховали 57 невпізнаних бійців АТО (фото)

"Це не буде створення чогось нового, це невеликі витрати. Витрати передбачені в бюджеті на вшанування пам'яті загиблих", - зазначив він.

Нагадаємо, що 23 серпня о 12:00 відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання в пам'ять про всіх загиблих воїнів.