Чемпіон світу з боксу в напівважкій ваговій категорії Рой Джонс молодший попросив у Путіна дати йому громадянство РФ. З таким проханням він особисто звернувся до президента Росії на їхній зустрічі у Криму.

Рой Джонс завітав до окупованого Криму випити кави із російським президентом. Путін побажав успіхів боксеру у веденні бізнесу на території його держави. Боксер сказав, що це було б легше робити, маючи російський паспорт. На що Путін відповів, що згодом це стане можливим.

"Чудово провожу час у Росії разом із президентом Володимиром Путіним", - підписав фотографію у Facebook Рой Джонс, де він вітається із президентом РФ у Севастополі.

Читайте також: Українські "ультрас" побили польських фанів за сепаратизм

Два роки тому агент спортсмена вже заявляв про його наміри стати громадянином РФ. Він пояснив таке бажання частими візитами Джонса у Росію.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Рой Джонс прийматиме участь у розважальних шоу, які пройдуть у Криму цими вихідними. Боксер також висловив сподівання, що спорт допоможе побудувати міст між Кримом та Росією.