Польські та українські "ультрас" билися через політику. Біля кафе, де це сталося, згоріли парасольки. Очевидці кажуть про, що іноземці отримали ножові поранення. Але в міліції заяв від потерпілих немає. Дев'ятьох затриманих вже відпустили.

Вчора близько 9-ої вечора у столичному Гідропарку з'ясовували стосунки фанати київського "Динамо" та варшавської "Легії". В масовий бійці взяли участь близько сотні молодих людей. Поляки приїхали в Київ на матч плей-офф раунду Ліги Європи проти луганської "Зорі", який відбудеться сьогодні на стадіоні "Динамо" імені Лобановського.

"Сказали, що Львів - польське місто"

За словами очевидців, причиною бійки стали сепаратистські висловлювання поляків.

"Вони приїхали до країни, де іде війна та почали вигукувати, що Львів – польське місто", - переконує один з футбольних фанатів. Зустріч призначили через соцмережі. А до цього ще у Львові сталася сутичка. І теж через висловлювання фанатів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українські футбольні хулігани провчили поляків та виклали в інтернет відео бійки у Львові. Ще й похизувалися трофеями, які забрали у поляків. Забрали шалики та футболки із символікою варшавського футбольного клубу.

"Якщо не рахувати спалені парасольки та поламані стільці, то все добре!"

Бійка в столичному Гідропарку почалася біля пабу "Портер". Там сталася сутичка, під час якої фанати гамселили один одного, ще й кидалися файєрами та кричали. Також, в соцмережах повідомляється, що серед поляків є постраждалі з ножовими пораненнями.

"Вони зустрілися на літньому майданчику біля нас. Якщо не рахувати спалених парасольок та розбитих стільців, то жити можна! Думаю, що билися через футбол", - розповіли "Знай" у закладі.

Киянка Аліна переконує, що якраз після бійки їхала по "червоній гілці" метро. І застала її наслідки.

"На Гідропарку потяг зупинився, але двері не відчинилися. Ми бачили, що по перону бігало багато людей, виглядали вони неадекватно", - каже Аліна.

Читайте також: Дев'ятеро людей затримали під час масової бійки у Києві (відео)

В прес-службі столичної підземки кажуть, що такого не могло бути.

"В нас потяги ходять за графіком, тому це не можливо. Можливо, дівчина просто замріялася і не помітила зупинки", - припустили в прес-службі київського метрополітену.

Також, відомо, що бійка ледве не перенеслася до готелю "Братислава", який знаходиться неподалік від Гідропарку.

"Так, в нас дійсно жили деякі фанати з Польщі. Але ніч пройшла спокійно", - уточнили в приймальні готелю.

В міліції зараз з'ясовують всі обставини події

"Коли правоохоронці приїхали на місце, то всі розбіглися. На місці було затримано дев'ять чоловік, яких відвезли до райвідділку міліції, опитали та встановили їх особи. Після того всіх відпустили. Кримінальне провадження вже відкрито, тепер будемо розбиратися та встановлювати всіх причетних. Жодної заяви від потерпілих до нас не поступало", - сказали "Знай" в прес-службі столичної міліції.