Вчора понад 20 військовослужбовців Одеський прикордонний загін урочисто зустрічав своїх героїв, які повернулися після виконання оперативно-бойових завдань в зоні АТО в Луганській області. Вони шість місяців поспіль несли службу на Сході України.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Бійців урочисто зустрічали колеги, рідні, друзі та волонтери. Вони підтримували їх протягом всього періоду перебування на Луганщині.

Тимчасово виконуючий обов'язки начальника загону підполковник Сергій Лаврентьєв висловив вдячність прикордонникам за сумлінне служіння своєму народу та державі.

Читайте також: Поранений боєць обвінчався у реанімації (фото)

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Ваш професіоналізм, витримка та сміливість, стійкість і мужність, нелегка служба вдень і вночі, в спеку і холод є яскравим прикладом не тільки для сучасних прикордонників, а й загалом для української молоді. Ми пишаємося тим, що у лавах Державної прикордонної служби України служать такі віддані патріоти та борці за цілісність держави", - наголосив він.

Також начальник загону подякував всім присутнім за підтримку, бо вона дуже потрібна воякам.