Сьогодні на Софійській площі в Києві пройшов міжконфесійний молебень "За Україну, за Мир, за Надію". Після акції у небо випустили білих голубів миру.

1 березня 2015 р. на Софійській площі в Києві зібралось близько 2 тис. людей на підтримку незаконно заарештованої Надії Савченко. Вона голодує 79 днів. Представники всіх українських конфесій провели молебень "За Україну, за Мир, за Надію".

Віра Савченко подякувала всім українцям за підтримку та спільну молитву. Після закінчення акції у небо випустили білих голубів. "Надіє, ти мусиш пережити Путіна", "З тобою Бог та твої друзі", "Поверніть Надію Україні" - з такими гаслами вийшли люди на Софійську площу.

Перед тим богослужіння з молитвами за здоровя Надії Савченко відбулося у Володимирському соборі. Також сьогодні Надію Савченко нагородили орденом святого великомученика Юрія Переможця.

Одночасно у Москві на марші пам'яті Бориса Нємцова пройшла колона на підтримку льотчиці, організована її адвокатами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще