День Незалежності автолюбителі Маріуполя відсвяткували 35-ти кілометровим автопробігом. У ньому дякували військовим на блокпостах за мир в Україні.

Про це пише УНН.

"Участь в автопробігу взяли близько сорока легкових машин, в яких їхали близько сотні патріотично налаштованих активістів. Накупивши тортів, тістечок та інших солодощів патріотично налаштовані жителі Маріуполя вирушили в дорогу", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Три тисячі людей у вишиванках: новий рекорд зафіксовано у Одесі (фото)

Серед організаторів пробігу на авто була відома маріупольська волонтерка Галина Одноріг. Захід тривав кілька годин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Святкова автоколона відвідала блокпости прикордонників, нацгвардійців та розташування морських піхотинців ЗСУ.

Активісти дякували військовослужбовцям за те, що вони охороняють мир і спокій не лише Маріуполя, але і всієї України.

За словами Галини Одноріг, головною метою автопробігу було привітати представників усіх військових формувань, які захищають місто.

"Ми хотіли, щоб у свято воїни, які не можуть відзначити його в колі сім'ї, не відчували себе самотніми і покинутими; а також, щоб вони відчули підтримку жителів Маріуполя, чий мирний спокій вони охороняють", - підсумувала вона.