В Одесі на честь Дня Незалежності одесити і гості міста вишикувалися живим ланцюгом від пам'ятника Дюку, якого одягли у вишиванку, до моря. В акції взяла участь рекордна кількість людей - 3155, повідомляє УНН.

Обов'язкова умова для участі: бути у вишиванці. Пам'ятник Дюку отримав символічний перший номер, голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, який також прийшов в українському національному костюмі - став четвертим номером ланцюга.

Читайте також: Одеську патрульну поліцію очолить майор "Сокола"

"Ми не очікували такого результату, ми розраховували тільки на 2,5 тисячі бейджів, тому іншим довелося писати на руці номера, але люди не розходилися і всі хотіли взяти участь у цій акції. Цього року ми навіть обігнули морвокзал і фактично - ланцюг замкнувся", - зазначила у коментарі прес-секретар "Вишиванкового фестивалю" Марія Геник.

Нагадуємо, що торік у цій акції взяли участь 1469 чоловік.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще