Міністерство інформаційної політики підтримало ініціативу кримських журналістів про створення Кримського медіацентру. Він розташовуватиметься в Херсоні.

Про це повідомив радник міністра з питань інформаційної політики Криму Сергій Костинський, передає "5 канал".

"Завданнями цього медіацентру повинні стати навчання як українських, так і кримських журналістів, тобто тих журналістів, які працюють на окупованій території, створення транзитного майданчику для всіх, хто відвідує Крим", - зазначив він.

Також центр, за його словами, має постійно та регулярно висвітлювати ситуації з правами переселенців з Криму та окупованих регіонів Луганської та Донецької областей, що перебувають на півдні країни.

Читайте також: Російський журналіст провокував Віру Савченко під час суду (відео)

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, Мінінформполітики отримало у власність канал "БТБ". Тепер планується залучити його до іноземного мовлення. Крім того, телеканал змінив керівника. Замість Світлани Криворучко виконувачем обов'язків керівника став Дмитро Тарасов, який обіймав посаду технічного директора каналу.

Також у власність профільного міністерства перейдуть канали "УТР" та "Укрінформ".