Днями черкаський журналіст Юрій Дубрава у пачці сухариків знайшов подарункові дві гривні із погрозами сепаратистів: "За Славянск ответите".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Як і обіцяв, викладаю фото двох гривень із закликами сепаратистів. Для тих, хто не читав раніше початок історії. На вихідних донька попросила купити у магазині сухарики Grenki Флінт. Бачила по ТБ рекламу, що там в упаковці є гроші. Захотілося виграти. Купили, відкрили, знайшли маленький пакетик з грошима – дві гривні. Але найцікавіше почалося потім. Відкрили вдома пакетик і витягли купюру, а на ній каліграфічним почерком, червоним чорнилом написано – "За Славянск ответите". І як це зрозуміти, російська компанія, що працює в Україні, так розповсюджує сепаратизм?" – зазначає Юрій.

Читайте також: У Черкасах відбувся парад дитячих візочків (фото)

Нагадаємо, сьогодні, 26 серпня, у місті Слов'янськ в кафе готелю "Цезар" стався вибух. На місці було встановлено, що, вірогідно, у літню площадку кафе влучив вибухонебезпечний предмет. В результаті вибуху була пошкоджена будівля готелю.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще