У Гондурасі 16-річна вагітна дівчина, яку порахували мертвою і поховали, прокинулася в труні через добу після похорону.

Дівчина померла до того, як її дістали з могили, повідомив The Telegraph.

Напередодні похорону у загиблої Нейсі Перез стався напад з піною біля рота і втратою свідомості. На прохання родини дівчини місцевий священик спробував вигнати з неї диявола, але після обряду екзорцизму вона перестала подавати ознаки життя.

Вагітну Нейсе відвезли до лікарні, де медики засвідчили її смерть, і сім'я прийняла рішення поховати дівчину.

На наступний день після похорону її чоловік Руді Гонзалес прийшов до могили і почув стуки з приглушеними криками з гробу. Чоловік підняв тривогу, але коли рідня Нейсі розкрила труну, було вже пізно. Дівчину без свідомості знову відвезли в лікарню, але її не вдалося реанімувати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

При цьому на руках Нейсі виявили рани, які дівчина отримала, коли намагалася вибратися з труни.

Родичі відзначили, що коли розкрили труну, тіло Нейсі було ще теплим. У той же час лікарі дотримуються версії, що початкова втрата свідомості була викликана сильним переляком, який і спричинив тимчасову зупинку серця.