Фонд "Українська перспектива" народного депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула, напередодні місцевих виборів у Дніпропетровську, почав роздачу продуктових наборів серед виборців.

Інформація та фото про це з'явилися в соціальній мережі Facebook.

За повідомленням користувачів, в брендованих пакетах фонду містяться крупи, макаронні вироби швидкого приготування, мука, соняшникова олія, печиво і цукор.

Крім того, представники Вілкула проводять опитування мешканців про їх симпатії на майбутніх виборах мера Дніпропетровська та про партійні уподобання на виборах до місцевих рад.

Нагадаємо, що фонд "Українська перспектива" також роздавав їжу в районі Північного ринку. Перед початком роздачі, представники Вілкула здійснювали поквартирний обхід з пропозицією обміняти свій голос на талони знижок на їжу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, організатори роздавали виборцям агітаційні матеріали Вілкула, так звані інформаційні бюлетені "Збережемо місту ім'я".

Читайте також: Перед виборами Кличко заговорив про ремонт доріг

Раніше повідомлялося, аналогічні продуктові набори до недавнього часу роздавалися фондом Вілкула в таборі біженців з Донбасу в Кривому Розі.

Як відомо, підкуп виборців є кримінальним злочином. За нього передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.