Американських військових знову вразили вміння українських бійців під час зустрічі представників командування високомобільних десантних військ на чолі з командувачем генерал-майором Михайлом Забродським з американською військовою делегацією. Гостям із США продемонстрували майстерність наших бійців.

Про це повідомляє у своєму блозі zloy_odessit.

Американську делегацію очолив начальник школи артилерії сухопутних військ збройних сил США, бригадний генерал Вільям Тернер.

Зустрічі провели в навчальному центрі ВДВ Збройних Сил України у Житомирській області. Десантники показали американській делегації методи роботи з безпілотниками, засобами радіолокаційної, звукової та оптичної розвідок. Адже з їх допомогою проводиться збір та аналіз розвідувальної інформації про супротивника на полі бою.

Артилеристи, у свою чергу, продемонстрували роботу гармат по заданим об'єктам противника. Для наведення вони використовували розвіддані, отриману від десантників.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Так само американській делегації представили нові способи ураження ворога на етапах контрбатарейної боротьби з використанням різних типів озброєння.

У підсумку, Вільям Тернер не міг приховати свого захоплення майстерністю десантників і їх новаторськими методами.

Читайте також: В Україні починаються масштабні військові навчання

"Ми мали можливість вивчити досвід, набутий українськими десантниками в зоні бойових дій, ознайомилися з новими розробками і методами, побачили деякі елементи застосування артилерії", - зазначив він.

Все, за його словами, вражає і відповідає вимогам часу з ведення сучасного бою. Тернер підкреслив, що фахівці ВДВ створюють принципово нові комплекси, відійшовши від старих канонів, приймаючи відповідні рішення щодо їх перспективного розвитку на практиці.