Мандрівник та блогер із Харкова Олексій Коровін помер під час подорожі в Єгипті від малярії. Смерть сталася сьогодні вночі у лікарні міста Дахаб, повідомили родичі чоловіка.

Нещодавно Коровін написав у Facebook, що заразився популярною в Африці хворобою - малярією. Друзі та родичі чоловіка збирали та передавали йому ліки. Востаннє він написав у соцмережі 24 серпня, що йому вже краще та небезпеки немає.

Олексій Коровін ще у березні відправився у рекордну подорож. Він збирався відвідати 22 африканські країни та 8 європейських. Загальна довжина цього туру складала 30 тисяч кілометрів.

Напередодні Коровін писав на сторінці, що йому дуже зле, а лікарі не можуть встановити діагноз. Після цього він подякував усім знайомим з підтримку та турботу.

Читайте також: На Трухановому острові обладнають водний стадіон

Популярні новини зараз
Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Мандрівник об'їхав багато цікавих країн за своє життя. У своєму блозі він розповідав про культурні особливості життя різних народів.