У Києві на Майдані Незалежності сьогодні розпочалася акція під назвою "Марш гніву". Демонстрація, за словами учасників, покликана змінити нинішню українську владу, "що складається тільки з олігархів та іноземців".

Про це повідомляє Громадське радіо.

Уточнюється, що більшість учасників склали молоді люди, які представляють молодіжний рух "Молот".

"В Україні існує боротьба між олігархічними сім'ями. Це так звана п'ята колона у владі, яка має точно не проукраїнську позицію. Ми вирішили підняти це питання. Є люди, які отримали українську національність і за два-три дні отримали якусь керівну посаду. Я думаю, що це неправильно. Я вважаю, що українці самі можуть навести порядок в Україні", - заявив один з активістів.

Відзначається, що серед учасників "маршу" були присутні школярі, яким не всім виповнилося 18 років. Вони тримали банери з особами міністрів Наталії Яресько та Олександра Квіташвілі, голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі і його заступниці Марії Гайдар.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: Марш у Новограді-Волинському присвятили борцям за незалежність (фото)

Однак не всі активісти змогли чітко сформулювати мету свого протесту, проти кого і чого він спрямований. Крім того, деякі учасники заходу закривали свої обличчя в той момент, коли їх фотографували кореспонденти.

Також мітингувальники заявляли, що на пости президента і міністрів необхідно ставити патріотів України.

Повідомляється, що крім підлітків, в акції брали участь і патріотично налаштовані пенсіонери.

Пізніше учасники "маршу" розділилися на дві групи і попрямували до Адміністрації президента. За попередніми підрахунками, так звана "антиурядова акція" зібрала приблизно 100 чоловік.