30 серпня президент України Петро Порошенко привітав донеччан з Днем міста. "Донбас є і буде українським", – зазначив він у поздоровленні.

"Вітаю донеччан з Днем міста! Ми обов'язково відбудуємо зруйновані міста і села. Донбас є і буде українським!" - написав Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

Також в цей день в Україні відзначають свято всіх шахтарів.

В окупованому Донецьку на сьогодні запланований сольний концерт Йосипа Кобзона, а також ярмарок декоративно-прикладного мистецтва, виставка квітів та живопису, концертна програма "Шахтарський край", інформує Кореспондент.

Читайте також: В Україні хочуть запровадити День пам'яті загиблих за незалежність

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомлялося раніше, Петро Порошенко заявляв, що проект змін до Конституції не передбачає особливого статусу для Донбасу. Президент акцентував, що українська держава не відмовиться від окупованих територій.