Військові АТО, які в результаті бойових зіткнень з терористами на Донбасі втратили кінцівки, проходять реабілітацію на протезному заводі.

Як повідомила волонтер Ірина Солощенко на своїй сторінці в Facebook, це відбувається в рамках проекту "Життя без кордонів".

"Наші хлопчики вже на протезному заводі, тренуються, і готуються до протезування, але й про відпочинок не забувають. Проект "Життя без меж працює", - пише вона.

21 серпня військовослужбовець батальйону "Полтавщина" МВС Олександр Піддубний, військовослужбовець 17-го мотопіхотного батальйону Андрій Шараєнко і ще один військовий отримали три мільйони гривень від уряду на протезування в Італії.

Бійці АТО без кисті рук проведуть в Італії два тижні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: Троє бійців АТО, що втратили кисті рук, поїхали лікуватися до Італії

Нагадаємо, дев'ять дітей учасників АТО і вимушених переселенців з Донбасу та Криму поїхали на психологічну реабілітацію до Вільнюса.