Дев'ять шкіл не готові до початку нового навчального року в Донецькій області вздовж лінії розмежування.

Про це заявила Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі у своєму звіті, - пише УНІАН.

"Місія спостерігала за відновленням шкіл в рамках підготовки до початку нового навчального року в багатьох містах, включаючи підконтрольні "ДНР" Вуглегірськ (47 км на північний схід Донецька) і Горловки (37 км північно схід від Донецька), і в контрольованих урядом України містах Мар'їнка (23 км на південний захід від Донецька) і Красногорівка (21 км на захід від Донецька) ", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бойовики двічі стріляли по Авдіївці із гранатомета

Згідно інформації, інструктори ОБСЄ розповіли, що "дев'ять шкіл в перерахованих містах та інших місцях, не будуть готові до роботи".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі за участю офіційних представників України, Росії та ОБСЄ підкреслювала необхідність припинення вогню на Донбасі із початком нового навчального року.