Впродовж 31 серпня терористи 19 разів порушили режим тиші.

Про це розповіли у прес-центрі штабу АТО.

"Незаконні збройні формування, суттєво знизивши активність, в основному зі стрілецької зброї декілька разів відкривали вогонь по наших позиціях, намагаючись втягнути сили АТО у протистояння", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: 93-річна киянка пожертвувала для поранених 2 тис. євро (відео)

У Донецькій області із 18 години до опівночі бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї українські опорні пункти в Мар'їнці, Опитному, Авдіївці. А близько 19 та 23 години на південь від Авдіївки вони застосували гранатомет.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поблизу Артемівська, о 20:30 сепаратисти вели вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах у Санжарівці. А о 22 годині по силах АТО поруч із Лозовим бив великокаліберний кулемет бойовиків.

На Луганському напрямку близько опівночі, зі сторони Сокільників російсько-терористичні угрупування зі стрілецької зброї обстріляли українські позиції в Кримському.

"Сьогодні, 1 вересня, з опівночі і до 6 ранку вздовж усієї лінії розмежування противник зброю не застосовував", - підсумував спікер АТО Анатолій Стельмах.