Медичні працівники відзначили роботу столичних патрульних поліцейських, які допомагали вивозити поранених внаслідок вибуху гранати під стінами Верховної Ради.

Про це повідомив директор центру екстреної медичної допомоги міста Києва Анатолій Вершигора на брифінгу у Києві, передає "5 канал".

"Ми хочемо відзначити роботу нової поліції, яка дійсно допомогала госпіталізувати наших пацієнтів. Легкопоранених вони брали в свою машину, супроводжували попереду наші машини, давали "зелену вулицю" для термінової доставки пацієнтів", - зазначив він.

Це, за його словами, дало змогу запобігти тому, що в кареті швидкої допомоги ніхто не помер, і надавалася адекватна допомога.

Читайте також: Сім'ям загиблих під Радою виплатять по 609 тис. грн

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, вранці 31 серпня біля Верховної Ради зібралися активісти кількох політичних сил. Вони вимагали не голосувати за зміни до Конституції, що передбачають децентралізацію влади. Потім під парламентом почалися сутички. В результаті від осколків померли троє бійців Національної гвардії та велика кількість була травмована.